Consulteu la nostra botiga en línia

Clouddancers

Fundes interiors i exteriors, fundes per a tots els avions

Des de 2006, Clouddancer ofereix fundes d'alta qualitat per a tot els tipus de clima, fundes de tela de cotó per hangars i fundes per a tendals per planadors, planadors motoritzats, avions propulsats i ultralleugers.

L'objectiu és protegir la seva aeronau amb un disseny funcional i elegant. Per tant, s'ha prestat especial atenció a la impermeabilització, transpirabilitat i protecció UV.

A més de la funda estàndard per a tot clima i les fundes per pols fetes de cotó, també oferim cobertes especials per a condicions climàtiques extremes, inclosos els nostres productes premium "Uncutable" ™.

Clouddancers també poden proporcionar característiques específiques com finestres de panells solars, portes de punts d'ompliment de llast i números de competència i impresos de la matricula a la portada.

Clouddancers ja té un disseny per a la majoria dels avions. Si no troba el seu model d'avió, no dubti en contactar-perquè puguem dissenyar una coberta per al seu model d'avió. El nostre objectiu és sempre la satisfacció del client!

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Distribuïdor oficial de fundes de Clouddancers

Clouddancers ens ha confiat la venda i distribució de les seves fundes. El nostre ampli coneixement de la indústria de l'aviació i la nostra ubicació privilegiada ens permet poder oferir el millor servei per acompanyar aquests excel·lents productes. Això i la nostra capacitat per a comunicar-nos amb vostè de manera ràpida i senzilla fan que l'experiència del client sigui excel·lent abans, durant i després de la seva compra.

Descompte per quantitat

Si necessita més d'una funda, per a un club, un grup d'amics o si té diversos avions, podem oferir-li bons descomptes per a comandes com aquests. Si us plau contacti'ns perquè puguem obtenir el millor preu possible. Per descomptat, li pot barrejar i combinar diferents fundes, clima interior i exterior, complet o dosser, per a qualsevol tipus d'aeronau.

No cobrem costos de tramitació

Quan compres productes en línia i finalment trobes un lloc que té bons preus i desitgis comprar. Just abans del pagament, veus que es va agregar una tarifa de maneig addicional de 65 euros (a més del cost d'enviament). Simplement odiem aquest tipus d'experiència!

Per això, no cobrem tarifes de tramitació!

Productes de Clouddancers

 Clouddancers overview

Fundes per Pols (Coton)

 Dust

Fabricades amb un material de cotó durador, aquestes fundes són perfectes per a protegir el seu avió mentre s'emmagatzema en l'hangar. El planador es manté net i es manté protegit contra petits impactes de persones o altres objectes.

Depenent del model d'aeronau, aquestes cobertes vénen amb seccions reforçades, per exemple en una punta d'ala del planador, per aturar qualsevol esquinçament o trencament que es produeixi a causa del contacte amb el terra.

L'interior de les fundes anti-pols està compost per un material suau que no ratlla i que protegirà la seva aeronau, però el que és més important, la seva tendal contra el ratllat amb el temps.

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Fundes per a totes les estacions (Standard)

 Extra vent

Les fundes per a tot tipus de clima tenen la mateixa protecció que les fundes anti-pols, però estan fet en un material dissenyat per a condicions extremes. Si plogui o faci molt de sol aquestes fundes protegiran el seu avió. Amb un disseny impermeable, transpirable i lleuger, aquestes fundes protegiran el fusellatge contra la humitat i la pluja gràcies a la gran impermeabilitat i al sistema de ventilació per sota de les ales, però també contra el sol a causa de la capa exterior resistent als raigs UV.

Aquestes fundes estan fetes amb un sistema de dues capes, un material extern resistent a l'aigua i els raigs UV, i un teixit interior de cotó que proporciona un efecte d'auto-polit que mitiga qualsevol risc de ratllades o marques. La part inferior de la funda inclou un panell de malla de tela per permetre la ventilació.

Totes aquestes cobertes vénen amb un sistema de tensió de mini politja per a un ajust perfecte i un disseny d'emmagatzematge i muntatge fàcil per a un desplegament ràpid i fàcil.

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Funda tot clima "Uncutable"

 impact

La gamma "Uncutable" de Clouddancers inclou material patentat per Clouddancers, que consisteix en una capa externa molt resistent combinada amb una capa gruixuda de 2 mm de material de malla. Això proporciona una millor transpiració i ventilació, i excel·lents propietats anti-esquinçament fins i tot si es tira sobre una superfície afilada. Per tant, aquestes fundes són especialment adequades per a clubs o ús en climes molt humits.

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Funda tot clima "Uncutable" + Protecció d'Impacte

 Tail

Si afegeix protecció contra impactes a la seva nova funda de Clouddances, pot donar-li una gran tranquil·litat. La protecció contra impactes afegeix una capa extra de material entre les teles internes i externes per actuar com una capa d'absorció contra la pluja intensa i la calamarsa. Aquestes fundes permeten que el seu avió es quedi fora, fins i tot a l'hivern, en condicions climàtiques adverses.

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Funda del dosser

 Output  2 LS8

Les fundes del dosser són una gran inversió per a la condició a llarg termini de la seva dosser. Les fundes del dosser es poden sol·licitar per a totes les aeronaus i estan disponibles en estil d'anti-pols de cotó o en tot tipus de clima. Les fundes tot tipus estan disponibles en blanc o gris

Amb un disseny ajustat i fixacions segures, aquestes fundes són perfectes per emmagatzemar l'aeronau en l'hangar, en un remolc o al camp. Aquests també vénen amb un interior de tela suau que protegirà la coberta contra rascades o marques.

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Opcions

 Tail letter

Els extres opcionals que es poden afegir a la seva nova funda de Clouddancers inclouen:

- Impressions personalitzades de concurs o matriculació.
- Finestra de panell solar per planadors amb panells solars instal·lats.
- Aletes d'ompliment de llast d'aigua per permetre l'ompliment de llast amb tapes instal·lades

Té alguna petició o necessitat especial? Si us plau, contacti'ns i li trobarem la millor solució.


Consulteu la nostra botiga en línia