Contacta'ns!

Clouddancers

Cobertes interiors i exteriors, cobertes per a tots els avions i helicòpters

Des de 2006, Clouddancers ofereix fundes d'alta qualitat per a tot els tipus de clima, fundes de tela de cotó per hangars i fundes per a tendals per planadors, planadors motoritzats, avions propulsats i ultralleugers.

L'objectiu és protegir la seva aeronau amb un disseny funcional i elegant. Per tant, s'ha prestat especial atenció a la impermeabilització, transpirabilitat i protecció UV.

A més de la coberta estàndard per a tot clima i les corbertes per pols fetes de cotó, també oferim cobertes especials per a condicions climàtiques extremes, inclosos els nostres productes premium "Uncutable" ™.

Clouddancers també poden proporcionar característiques específiques com finestres de panells solars, portes de punts d'ompliment de llast i números de competència i impresos de la matricula a la portada.

Clouddancers  ja té un disseny per a la majoria dels avions. Si no troba el seu model d'avió, no dubti en contactar-perquè puguem dissenyar una coberta per al seu model d'avió. El nostre objectiu és sempre la satisfacció del client!

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Distribuïdor oficial de fundes de Clouddancers

Clouddancers  ens ha confiat la venda i distribució de les seves fundes. El nostre ampli coneixement de la indústria de l'aviació i la nostra ubicació privilegiada ens permet poder oferir el millor servei per acompanyar aquests excel·lents productes. Això i la nostra capacitat per a comunicar-nos amb vostè de manera ràpida i senzilla fan que l'experiència del client sigui excel·lent abans, durant i després de la seva compra.

Descompte per quantitat

Si necessita més d'una funda, per a un club, un grup d'amics o si té diversos avions, podem oferir-li bons descomptes per a comandes com aquests. Si us plau contacti'ns perquè puguem obtenir el millor preu possible. Per descomptat, li pot barrejar i combinar diferents fundes, clima interior i exterior, complet o dosser, per a qualsevol tipus d'aeronau.

No cobrem costos de tramitació

Quan compres productes en línia i finalment trobes un lloc que té bons preus i desitgis comprar. Just abans del pagament, veus que es va agregar una tarifa de maneig addicional de 65 euros (a més del cost d'enviament). Simplement odiem aquest tipus d'experiència!

Per això, no cobrem tarifes de tramitació!

Productes de Clouddancers


F Clouddancers Ca

Cobertes per Pols (Coton)


 Clouddancers Dust

Fabricades amb un material de cotó durador, aquestes cobertes són perfectes per a protegir el seu avió mentre s'emmagatzema en l'hangar. El planador es manté net i es manté protegit contra petits impactes de persones o altres objectes.

Depenent del model d'aeronau, aquestes cobertes vénen amb seccions reforçades, per exemple en una punta d'ala del planador, per aturar qualsevol esquinçament o trencament que es produeixi a causa del contacte amb el terra.

L'interior de les cobertes anti-pols està compost per un material suau que no ratlla i que protegirà la seva aeronau, però el que és més important, la seva tendal contra el ratllat amb el temps.

Coberta monoplaça de dosser de cotó: 88 € sense IVA
15m Coberta monoplaça completa de cotó: 433 € sense IVA

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.


Coberta Estàndard per a tot tipus de clima


 Clouddancers Extra Clouddancers airflow

Les cobertes per a tot tipus de clima tenen la mateixa protecció que les fundes anti-pols, però estan fet en un material dissenyat per a condicions extremes. Si plogui o faci molt de sol aquestes fundes protegiran el seu avió. Amb un disseny impermeable, transpirable i lleuger, aquestes fundes protegiran el fusellatge contra la humitat i la pluja gràcies a la gran impermeabilitat i al sistema de ventilació per sota de les ales, però també contra el sol a causa de la capa exterior resistent als raigs UV.

Aquestes cobertes estan fetes amb un sistema de dues capes, un material extern resistent a l'aigua i els raigs UV, i un teixit interior de cotó que proporciona un efecte d'auto-polit que mitiga qualsevol risc de ratllades o marques. La part inferior de la funda inclou un panell de malla de tela per permetre la ventilació.

Totes aquestes cobertes vénen amb un sistema de tensió de mini politja per a un ajust perfecte i un disseny d'emmagatzematge i muntatge fàcil per a un desplegament ràpid i fàcil.

Totes les cobertes per a tot tipus de clima estan ara disponibles en blanc o en el nou gris!

Coberta monoplaça de dosser per a tot tipus de clima: 114 € sense IVA
15m Coberta monoplaça completa per a tot tipus de clima: 824 € sense IVA

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.


Coberta per a tot tipus de clima "Uncutable"

Uncutable Flyer English

 L a ga mma " Uncutable " de Clouddancers inclou material patentat per Clouddancers, que consisteix en una capa externa molt resistent combinada amb una capa gruixuda de 2 mm de material de malla. Això proporciona una millor transpiració i ventilació, i excel·lents propietats anti-esquinçament fins i tot si es tira sobre una superfície afilada. Per tant, aquestes fundes són especialment adequades per a clubs o ús en climes molt humits.

Totes les cobertes per a tot tipus de clima estan ara disponibles en blanc o en el nou gris!

15m Coberta monoplaça completa "Uncutable": 1.206 € sense IVA
18m Coberta monoplaça completa "Uncutable": 1.380 € sense IVA
20m Coberta biplaça completa "Uncutable": 1.561 € sense IVA


Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.


Coberta per a tot tipus de clima "Uncutable" + Coberta de protecció contra impactes:


Speed astir

 Afegir protecció contra impactes a la seva nova coberta Clouddancers pot aportar-li una gran tranquil·litat. La coberta 'Protecció contra impactes' és una coberta addicional que s'utilitza juntament amb una coberta estàndard 'Uncutable'. Si les condicions climàtiques es deterioren, pot col·locar la coberta 'Protecció contra impactes' sobre el l’ala ja coberta, afegint un gruix addicional per a protegir-la de les fortes pluges i la calamarsa. Aquesta solució significa que cada coberta és més fàcil de manejar, té menys volum. La coberta pesa menys i en el cas de bones condicions climàtiques, no cal fer servir la coberta 'Protecció contra impactes', el que fa que cobrir l'aeronau sigui molt més ràpid i fàcil amb només la coberta "Uncutable".

Z-version

La coberta 'Protecció contra impactes' té una cremallera al llarg de la coberta que permet col·locar la coberta a l’ala, tancar la cremallera i prémer la coberta.

La coberta 'Protecció contra impactes' té un disseny similar a l' 'Uncutable', però és molt més gruixuda per protegir contra els impactes de la calamarsa. Aquestes cobertes li permetran deixar el seu avió a l'exterior fins i tot a l'hivern durant condicions climàtiques adverses.

Si vols saber més o realitzar una comanda contacta'ns.

Coberta d'ala versió Z & coberta d'ala versió U


Z-versionZ Version 3

La coberta d'ala de "tub" o "mitjó" de Clouddancers que llisca sobre l'ala del seu avió funciona molt bé i és ràpida i fàcil d'utilitzar, especialment en avions d'ala suau com planadors. No obstant això, en avions propulsats o d'ala alta, especialment aquells amb puntals d'ala, o en avions on s'impedeix lliscar la coberta cap a baix de l'ala, com en avions de construcció metàl·lica, aquest disseny pot ser difícil d'instal·lar ja que la coberta està sobre el seu cap o pot quedar atrapada en superfícies no llises com alerons metàl·lics, turbuladors, portes de combustible, etc.

La nova versió Z resol aquests problemes. És similar a La coberta 'Protecció contra impactes' i no té material sota de l'ala. La versió Z té una cremallera al llarg de la coberta que permet col·locar la coberta a l’ala i utilitzar la cremallera per assegurar-la sense haver de lliscar la coberta sobre l’ala. La versió U és similar, però sense tancament i, com la versió Z, té una mida i massa reduïta. Sense el material sota l'ala, aquestes cobertes són més petites que les convencionals i es poden col·locar més fàcilment a l'avió per viatjar.

Si vols saber més o realitzar una comanda, contacta'ns.


Coberta del dosser


 SR22

LS8 glider cover

Les cobertes del dosser són una gran inversió per a la condició a llarg termini de la seva dosser. Les cobertes del dosser es poden sol·licitar per a totes les aeronaus i estan disponibles en estil d'anti-pols de cotó o en tot tipus de clima. Les cobertes tot tipus estan disponibles en blanc o gris.

Amb un disseny ajustat i fixacions segures, aquestes fundes són perfectes per emmagatzemar l'aeronau en l'hangar, en un remolc o al camp. Aquests també vénen amb un interior de tela suau que protegirà la coberta contra rascades o marques.

Coberta monoplaça de dosser interior de cotó: 88 € sense IVA
Coberta biplaça completa per a tot tipus de clima: 134 € sense IVA

Per a més informació o desitja realitzar una comanda, contacteu-nos.

Tenda d'ala de Clouddancers

Dsc0369 Scaled

Què és una tenda d'ala de Clouddancers, i per què és útil?
Volar és llibertat, flexibilitat i aventures. En un viatge llarg, trobes aeròdroms petits amb una natura preciosa al voltant. Per què no estalvies temps i dorms al costat del teu avió, en lloc de buscar un hotel on fer nit? Per a això són útils les tendes d'ala de Clouddancers. Estan dissenyades per estirar-se sota l'ala de l'avió. Les tendes d'ala de Clouddancers tenen un pes lleuger en comparació amb les normals, i són fàcils de muntar. Disponibles per a una o dues persones. Preu estimat (sense IVA) a continuació:

  • Tenda d'ala per a avions d'ala baixa: 221 €
  • Tenda d'ala per a avions d'ala alta: 221 €
  • Tenda d’ala per a planador monoplaça: 194 €
  • Tenda d’ala per a planador de dues places: 221 €

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir un pressupost per al teu avió o planador!

Quina coberta triar?

-Cobertes antipols: només per a ús en interiors, està feta de cotó lleuger i protegirà contra la pols i les ratllades mentre el seu avió estigui a l'hangar.
-Coberta Estàndard per a tot tipus de clima:  fet d'una capa exterior impermeable resistent als raigs UV amb un folre de cotó. Aquesta coberta és perfecta si voleu deixar el vostre avió fora de tant en tant, un producte molt rendible.
-Coberta per a tot tipus de clima "Uncutable": un producte similar a la coberta Estàndard per a tot tipus de clima, però, amb una capa extra de malla. Això vol dir que les cobertes són molt més resistents a ratllades i ruptures. El gruix addicional també proporciona encoixinat a la funda. Això és excel·lent per a viatges en què l'avió romandrà fora. Aquesta és la que recomanem la major part de el temps.
-Coberta per a tot tipus de clima "Uncutable" + Coberta de protecció contra impactes:  La coberta afegeix una capa addicional de gruix que protegeix l'aeronau contra qualsevol impacte. Com per exemple objectes estranys o fins i tot calamarsa durant una tempesta. Una gran inversió si el seu avió passa molt temps a l'aire lliure en condicions climàtiques menys ideals.


Els extres opcionals


 Tail lettering

Els extres opcionals que es poden afegir a la seva nova funda de Clouddancers inclouen :

- Impressions personalitzades de concurs o matriculació.
- Finestra de panell solar per planadors amb panells solars instal·lats.
- Aletes d'ompliment de llast d'aigua per permetre l'ompliment de llast amb tapes instal·lades

Té alguna petició o necessitat especial? Si us plau, contacti'ns i li trobarem la millor solució.

Contacta'ns!