Auriculars d'aviació David Clark a preus excel·lents


Visita la nostra botiga en linea

David Clark

Explora tots els productes de David Clark a la nostra botiga en línia

Fundada el 1935, David Clark ha estat la marca de referència d'auriculars per a molts pilots privats i professionals, convertint els " auriculars verds" en l'estàndard de confort, qualitat i rendiment en el disseny i fabricació d’auriculars d'aviació.

Avui dia, la seva àmplia línia d’auriculars passius d’atenuació de soroll passiu i de cancel·lació electrònica de soroll (ENC) són la millor opció per a l’aviació general i els pilots comercials.

Pipistrel Andorra és el distribuidor oficial d’auriculars David Clark a Andorra i s’enorgulleix de tenir a David Clark com a soci. La nostra línia d’auriculars consta d’una àmplia gamma d’auriculars que van des de la gamma bàsica DC H10-30 fins a l’últim model DC ONE X. Tots aquests auriculars ofereixen una increïble relació qualitat-preu en un paquet robust, funcional i elegant.

En comprar els auriculars a la nostra botiga amb seu a Andorra, també pot beneficiar-se del baix IGI (IVA) de només 4,5%.

Consulti a continuació els detalls de cada model disponible juntament amb els enllaços corresponents a la nostra botiga.

Catàleg David Clark

 -

Descompte addicional per quantitat

Si necessita diversos auriculars o pot agrupar la comanda amb uns altres, podem oferir un descompte addicional del 5% quan compra 5 auriculars i del 8% si compra 10 o més auriculars. També pot barrejar diferents models.

Sense despeses de gestió

Quan vostè està buscant productes en línia i que finalment troba una pàgina web que té bons preus. Llavors, procedeix i ordena el producte, i just abans del pagament veu que un càrrec de gestió addicional de 65 euros s’ha afegit (a més del cost d’enviament). Odio aquest tipus d’experiència!

Així que no cobrem cap despesa de gestió!

Temps d’entrega

Intentem mantenir tots els nostres auriculars en estoc i hauríem de poder lliurar-los en uns dies. Pot veure a la nostra botiga en línia si el producte està en estoc. Si no tenim el producte en estoc, poden passar un parell de setmanes abans que puguem lliurar-lo, degut a la producció. Si us plau contacti'ns si té alguna pregunta.

Cascos:

David Clark Sheet Es

Auriculars pasius

Els auriculars passius, com els auriculars passius fabricats per David Clark, utilitzen materials per amortir el soroll físic, com ara l’escuma que hi ha a l’interior dels auriculars, les fundes dels auriculars i els coixinets per absorbir i bloquejar les ones sonores abans d’arribar a l’orella. Aquesta solució és molt fiable i proporciona un gran aïllament, però és menys costosa que els auriculars electrònics amb cancel·lació de soroll. Aquest tipus d’auriculars passius és perfecte per a principiants o estudiants que busquen el seu primer auricular, però també per a pilots experimentats que no necessàriament volen gastar el doble en una versió electrònica, és una solució perfecta.

H10-30 - La versió "Nivell Bàsic"

 H10-30

Saber més del H10-30 a la nostra botiga

L'H10-30 és un valor excel·lent tant per a aviadors experimentats com per a pilots que comencen a enlairar-se. Proporciona totes les característiques de comoditat i rendiment per les quals els auriculars David Clark són coneguts, a un preu molt competitiu.

H10-13 Sèrie - El més venut

 H10-13.4

Saber més del H10-13.4 a la nostra botiga

Saber més del H10-13Y a la nostra botiga

Saber més del H10-13H a la nostra botiga

Un dels auriculars més populars de la gamma David Clark, el rendiment comprovat i de confiança i la notable comoditat han fet que la sèrie H10-13 sigui la millor opció per a milers de pilots.

La sèrie H10-13 està disponible en múltiples variants:

H10-13.4 El model mono estàndard amb un cable recte de cinc peus i endolls dobles per a avions d'ala fixa.

H10-13Y Un model per a pilots més joves. Aquesta versió petita de l'H10-13.4 es pot actualitzar a la versió de mida completa quan sigui necessari.  Vegeu aquí

H10-13H L’H10-13.4 per a pilots d'helicòpters. Aquest model té un cable de bobina estès de 5 peus i un sol endoll.

H10-20 - La gamma mitjana

 H10-20

Vegi l’H10-20 a la nostra botiga

L’H10-20 ofereix el màxim rendiment en tecnologia d'auriculars passius per a auriculars de la gamma mitjana.

H20-10 - Circum orella composta

DC H20-10

Vegi l’H20-10 a la nostra botiga

L’H20-10 està fet de material compost que és lleuger però extremadament durador. Les característiques úniques de comoditat personalitzades inclouen segells per a les oïdes contornejades i farciments de gel i un sistema patentat de suspensió de banda per al cap.

H10-60 - El millor dels Passius

 H10-60

Vegi l’H10-60 a la nostra botiga

L’H10-60 és un casc prèmium dissenyat per a pilots que volen amb freqüència i passen moltes hores en la cabina. Aquest casc accepta tres cables diferents per a acomodar qualsevol tipus d'avió que requereixi endolls diferents, per a una versatilitat incomparable i per a satisfer la necessitat d'un pilot.

DC PRO 2 - El passiu lleuger

 DC PRO Passive

Vegi el DC PRO 2 a la nostra botiga

El DC PRO 2 passiu incorpora una comoditat excepcional en un disseny d'auriculars supra-aurals. Aquest casc lleuger però extremadament robust és un dels millors auriculars d'aquest tipus disponibles.

Auriculars electrònics de reducció de soroll (ENC)

Els auriculars electrònics de cancel·lació de soroll (ENC) o de reducció activa de soroll (ANR), tal com indica la denominació, utilitzen electrònica per cancel·lar el soroll extern. Les ones sonores produïdes per fonts externes són captades per diversos micròfons dels auriculars, en el cas que siguin captats pels auriculars híbrids (ENC) de David Clark. S’analitzen les ones sonores de tots els micròfons i l’ona inversa és emesa pels altaveus dels auriculars que anul·len el soroll.

L’última tecnologia de cancel·lació de soroll electrònica híbrida de David Clark és un avanç significatiu en la tecnologia ENC. Aquesta tecnologia afegeix micròfons externs extra fora de la ubicació normal dins de la càmera de l’oïda dels auriculars per captar el so abans que arribi a l’orella. La combinació de múltiples senyals ajuda a crear una reducció de soroll activa sense igual.

DC ONE X Sèries - lo millor de la marca

 David Clark Headset One X

Vegi el DC ONE X a la nostra botiga

Vegi el DC ONE XP a la nostra botiga

Vegi el DC ONE XH a la nostra botiga

L'auricular ENC de gamma alta de David Clark utilitza la nova tecnologia electrònica híbrida de cancel·lació de soroll per a oferir un dels millors auriculars del mercat, sense compromisos.

La sèrie DC ONE X està disponible en múltiples variants:

DC ONE X Una variant d'ala fixa amb cable estàndard de doble endoll.

DC ONE XP  Una variant d'ala fixa amb connector de muntatge en panell de 6 pins per a alimentar el ENC a través del seu avió.

DC ONE XH  La versió d’helicòpter del ONE X que proporciona una excel·lent comoditat i rendiment fins i tot en helicòpters sorollosos.

DC PRO X2 - La ENC lleugera

 DC PRO X2

Vegi el DC PRO X2 a la nostra botiga

Amb el seu disseny lleuger, el DC PRO X2 combina la nova tecnologia híbrida ENC de David Clark i un model súper lleuger i còmode per a crear una de les millors experiències d'auriculars supra-aurals (d'orella a orella) possibles.

Accessòris y recanvis

El maletí de David Clark

Bag 300

Vegi el Maletí de David Clark a la nostra botiga

El maletí per a auriculars de David Clark està dissenyat per a l'emmagatzematge segur de tots els auriculars David Clark. El disseny compacte i suau de la carcassa deixa molt espai quan es col·loca en bosses de vol.

Auriculars (Orelles) de la sèrie H10

H10 Ear

Vegi els auriculars de la sèrie H10 a la nostra botiga

Auriculars (orelles) autèntics David Clark per a la sèrie H10. Compatible amb: H10-13 (totes les variants) H10-20 (totes les variants) H10-30 (totes les variants) H10-60 (totes les variants)

Auriculars (Orelles) de la sèrie DC ONE X

DC ONE X Ear

Vegi els auriculars de la sèrie DC ONE X a la nostra botiga

Auriculars originals David Clark per a auriculars de la sèrie ONE X. S'adapta a: auriculars d'aviació de la sèrie DC ONE-X.

Auriculars de la sèrie DC PRO

PRO series ear

Vegi els auriculars de la sèrie DC PRO a la nostra botiga

Auriculars autèntics David Clark per a la sèrie DC PRO. Compatible amb: sèries DC PRO / PRO X (totes les variants).

Coixinet per al cap sèrie H10-13

13 head band

Vegi els coixinets per al cap de la sèrie H10-13 a la nostra botiga

Coixinet original de reemplaçament David Clark per a auriculars de la sèrie H10-13.

Coixinet per al cap sèrie DC ONE X

ONE X Head pad

Vegi els coixinets per al cap de la sèrie DC ONE X a la nostra botiga

Coixinet original de reemplaçament David Clark per a auriculars de la sèrie DC ONE X.

DC ONE / PRO X Clip per a cinturó

Belt clip

Vegi el clip per a cinturó de la sèrie DC ONE/PRO X a la nostra botiga

Clip de cinturó original David Clark per a auriculars de la sèrie DC ONE / PRO X.

Coberta del micròfon

Mic Cover

Vegi les Cobertures per a micròfon a la nostra botiga

Cobertura del micròfon David Clark original per a tots els auriculars David Clark.

Kit de conversió H10-13Y

Conv Kit

Vegi el Kit de conversió H10-13Y a la nostra botiga

Kit per a convertir l'auricular David Clark H10-13Y de mida infantil a un auricular H10-13 de mida completa.

Visita la nostra botiga en linea