Comprar f.u.n.k.e. ràdios 8.33 certificats per EASA, transceptors, transponders i accessoris a preus baixos


Visita la nostra botiga en linea

Ràdios 8.33 certificades EASA a preus baixos

Després de diverses sol·licituds, ara estem començant a vendre els transceptors 8.33 certificats EASA.

Som capaços de proporcionar preus molt interessants amb el baix IGI (IVA) que tenim a Andorra - li estalvia generalment més del 15% en comparació amb altres països europeus - (l’IGI a Andorra és de només 4,5%).

A més a més, podem oferir preus encara millors en alguns articles.

Descompte per quantitat addicional

Si necessiteu diverses ràdios o podeu agrupar la comanda amb altres, us podem oferir un descompte addicional del 5% en comprar 5 ràdios i del 8% si en compra 10 o més.

Sense Despeses de Gestió

Quan vostè està buscant productes en línia i que finalment troba una pàgina web que té bons preus. Llavors, procedeix i ordena el producte, i just abans del pagament veu que un càrrec de gestió addicional de 65 euros s’ha afegit (a més del cost d’enviament). Odio aquest tipus d’experiència!

Així que no cobrem cap despesa de gestió!

Temps d’entrega

La majoria dels productes estan en estoc i els podríem lliurar en pocs dies. Pot veure a la nostra botiga en línia si el producte està en estoc. En cas que no tinguéssim el producte en estoc, podrien passar algunes setmanes abans que puguem lliurar-lo ja que ens haurà d'arribar del productor, especialment en les noves ràdios 8.33. No dubti en contactar-nos.. Per a poder oferir bons preus, necessitem fer comandes als productes en grans quantitats. Si us plau, indiqui en la seva comanda com necessita de ràpid que se li lliuri i farem tot el possible per a complir o informar-lo de quan podem lliurar-lo (si no tenim encara els productes en estoc). En qualsevol cas, no li cobrarem abans de poder entregar els productes.

Reculli els productes a Andorra

Per a beneficiar-se del baix IGI de tan sols 4,5% d’Andorra, és necessari recollir els productes en la nostra adreça d’aquí Andorra. D’aquesta manera també evitarà qualsevol cost d’enviament!

I per què no combinar-ho amb un dia d’esquí a Andorra o unes compres?

Per a comandes més petites, podríem enviar-les per correu, si us plau no dubteu en preguntar.

f.u.n.k.e. Aviònica

Ràdios de Veu VHF

Nota: Des de l’1 de gener de 2018, un operador no pot volar una aeronau en l'espai aeri europeu si es requereix el transport de ràdio tret que l'equip de ràdio de l'aeronau tingui la capacitat de separació entre canals de 8,33 kHz (vegeu el Reglament d'Execució (UE) no 1079/2012 de la Comissió, del 16 de novembre de 2012)

L'ATR833 és una solució completa per a ràdios en aeronaus petites amb la nova separació de canals de 8.33 kHz. La separació entre canals es pot commutar entre 25kHz i 8,33kHz. L'intercomunicador integrat de control vox opera fins a 4 micròfons (2 estàndard, 2 dinàmics). En molts casos no es requereix intercomunicador addicional. Això estalvia costos i pes. Tots els auriculars són ajustables per separat. Utilitzant auriculars similars es pot construir un intercomunicador de 4 llocs.

A més de les funcions estàndard hi ha 2 memòries disponibles. L'usuari pot definir fins a 100 freqüències nomenades per a construir la seva pròpia base de dades. A més es poden recuperar les últimes 10 freqüències utilitzades. L'ATR833 està disponible amb pantalla FEU OLOR o LCD.

ATR833-2K-FEU OLOR - radi VHF 8.33 - rellotge dual, intercomunicador de 4 micròfons, millor llegibilitat, qualitat alemanya, lliurat amb el Formulari EASA 1

funke ATR833 2K OLED

Preu: 1.400,- Euros IVA incl. (entregat a Andorra)  Demana aquí

Descargar folleto ATR833-2K-OLED (anglès)

ATR833-2K-LCD - ràdio VHF 8.33 - rellotge dual, 4 micròfons, millor preu, qualitat alemanya, lliurat amb el formulari EASA 1

funke ATR833 2K LCD

Preu: 1.360,- Euros IVA incl. (entregat a Andorra) (el preu normal amb 20% d’IVA és de 1.460,- Euros - estalvia 190,- Euros)Demana aquí.

Descargar folleto ATR833-2K-LCD (anglès)

NOVA Ràdio f.u.n.k.e. ATR833S

L'ATR833S reemplaça a la coneguda radio ATR500. Compleix amb la nova separació de canals de 8.33 kHz. L'ATR833S és un desenvolupament completament nou amb processament de senyals digitals d'última generació. La carcassa de plàstic extremadament lleugera redueix el pes a menys de 400 grams i la converteix en una de les ràdios més lleugeres de la seva classe.

L'ATR833S té com el conegut ATR833 un intercomunicador controlat per veu incorporat. Nou és el reconeixement automàtic del tipus de micròfon.

L'operació simple i intuïtiva atraurà als pilots, que aprecien l'essència de l'operació fàcil i ho fa particularment interessant per a clubs i comunitats de propietaris d'aeronaus.

La brillant pantalla LCD de dues línies de l'ATR500 va ser triada deliberadament, ja que és fàcil de llegir amb només unes poques icones addicionals que proporcionen tota la informació essencial.

Per a la ràdio, un gran nombre d'adaptadors de cable estan disponibles, la qual cosa en la majoria dels casos és possible una fàcil substitució del dispositiu.

funke ATR833S Radio funke ATR833S 8.33 Radio 57mm

Preu: 1.140,- Euros IVA incl. (entregat a Andorra) Demana aquí

Descargar folleto ATR833S (anglès)

La Ràdio funke 8.33 també existeix amb format 160mm (ATR833A-II-OLED).

funke ATR833A 8.33 Radio 160mm

Transponedor Mode-S

La nostra família de productes Transponedor Mode-S TRT800 està ben posicionada en el mercat d'Aviació General. La nova estàndard Mode-S (establert a Alemanya des del 01.04.2008 per a tots els avions que volen per sobre del nivell de la mar de 5000 peus o a més de 3500 peus d'altura sobre el terreny) cobreix més informació a més del Codi OACI i ofereix la possibilitat de transmetre també dades de posició basades en GPS. Diversos milers de transponedors TRT800 han estat instal·lats en avions d'Aviació General a Europa.

El TRT800H és un transponedor estàndard per a totes les aplicacions en aviació general, des d'avions ultralleugers fins a planadors i avions amb motor de pistó. Ofereix els clàssics modes d'operació A/C més suport complet Mode-S, incloent la funció de squitter estès orientada al futur. Es pot lliurar amb pantalla FEU OLOR o LCD.

TRT800H-FEU OLOR - Transponedor Mode A/C/S, classe 1, pantalla OLED, qualitat alemanya, lliurada amb el formulari EASA

funke TRT800H OLED Transponder

Preu: 2195,- Euros IVA incl. (entregat a Andorra) Demana aquí

Descargar el folleto TRT800H OLED (anglès)

El Transponedor f.u.n.k.e. Mode-S també existeix amb Pantalla LCD (TRT800H-LCD) i amb format 160mm (TRT800A-OLED).

funke TRT800H LCD Transponedor

funke TRT800A 160mm mode-s Transponder

Si us plau, posi’s en Contacte amb nosaltres si té alguna pregunta.

Podem lliura tots els Transceptors, Transponedors y accesoris f.u.n.k.e. a preus baixos.

Visita la nostra Botiga online