Ocean Bottle de A4Aviation GRATUÏTA

per a totes les comandes superiors a 1.500 €

Doni suport al medi ambient i pari el plàstic que arriba als nostres oceans.

Compra ara! Contacta'ns

1 Ampolla A4Aviation Ocean Bottle GRATUÏTA per a totes les comandes superiors a 1.500 €

Com fer-ho?!

Per obtenir la vostra ampolla Ocean Bottle gratuïta, només cal que afegiu l'ampolla a la vostra comanda de 1500 € i el preu es descomptarà automàticament del total. Ajudeu a reduir el plàstic als oceans amb A4Aviation.

Ampolla A4Aviation Ocean Bottle GRATUÏTA per a totes les comandes superiors a 1.500 €

Visiti la nostra botiga en línia

A4Aviation i Ocean Bottle

A A4Aviation ens esforcem per un futur clima més verd i més ecològic, ja sigui a través dels nostres avions elèctrics o de baix consum de combustible, el nostre hangar i espai d’oficines ecològics i alimentat per energia solar, com ara el nostre suport a la iniciativa Ocean Bottle.

Aquí algunes dades:

Hem de començar per crear una xarxa a llarg termini d'infraestructures de reciclatge per a garantir que el plàstic es reculli abans que entri als nostres oceans. 

El món necessita reduir dràsticament la seva producció de plàstic i nosaltres necessitem reduir el plàstic d'un sol ús. La neteja de les platges està ajudant a salvar els mars, però creiem que per tenir un impacte real ara mateix, hem d’aturar el plàstic abans que arribi a l'oceà, per a poder ajudar al màxim en la recol·lecció de plàstic, i després connectar a aquesta solució tanta gent com sigui possible.

Donar suport a Ocean Bottle

A4Aviation està donant suport a la iniciativa Ocean Bottle creant les seves pròpies ampolles A4Aviation per als seus socis i clients.
Cada ampolla finança la recollida d’11,4 kg de plàstic, la qual cosa equival a 1000 ampolles de plàstic i, a més, contribueix a la gestió de residus humans.

Els residus de plàstic són recollits pels habitants de les comunitats costaneres que poden intercanviar-los per diners, atenció mèdica, productes tecnològics, matrícula escolar i microfinançament en el seu Banc de Plàstic local.

D’aquí al 2025, Ocean Bottle pretén recollir 80 milions de kg de plàstic, la qual cosa equival a 7000 milions d'ampolles de plàstic. A4Aviation està ajudant amb aquest objectiu i vostè també ho pot fer mitjançant la compra d'una A4Aviation Ocean Bottle! Sí, donaré suport a aquest projecte!

Les Ampolles

les 4 ampolles d'Ocean Bottles de diferents colors

El disseny impecable d’Ocean Bottle fa que sigui el company perfecte per evitar el plàstic d'un sol ús per sempre. Sense esmentar que vostè passarà a formar part d'un moviment dedicat a salvar els nostres oceans.

Característiques:

Els colors

 Volcano Black (Negre Volcà)

Ocean Bottle Negre Volcà Ocean Bottle Negre Volcà amb logo de A4Aviation

Forest Green (Verd Bosc)

Ocean Bottle Verd Bosc Ocean Bottle Verd Bosc amb logo de A4Aviation

Ocean Blue (Blau Oceà)

Ocean Bottle Blau Oceà Ocean Bottle Blau Oceà amb logo de A4Aviation

Sun Orange (Taronja Sol)

 Ocean Bottle Taronja Sol Ocean Bottle Taronja Sol amb logo de A4Aviation

Visiti la nostra botiga en línia