Entrenament i vols gratuïts a Pipistrel

Publicat 30 de Abril de 2020 17:34

Entrenament i vols gratuïts durant le confinement del COVID-19

Per augmentar la seguretat del vol i permetre un millor coneixement, Pipistrel ha decidit proporcionar un accés obert a tots aquests cursos i formacions en línia de Pipistrel durant le confinement de COVID-19. Els cursos i formació de Pipistrel Academy ja són accessibles de forma gratuïta a tots els pilots i no pilots durant 3 mesos.

Durant l’actual estat de confinament, gairebé global, els cursos en línia permeten aprendre o refrescar la memòria sobre els coneixements teòrics necessaris per fer volar tots els avions Pipistrel, inclòs l’Alpha Electro, el primer avió elèctric produït en massa a. el món Els cursos ofereixen informació detallada sobre els diferents avions de Pipistrel.

Normalment, el preu dels cursos es 147,30€ per 14 dies o 247,30 € per a l’abonament permanent. Els cursos són accessibles des de qualsevol lloc del món en ordinador, portàtil o tauleta.

Com registrar-se?

Per registrar-vos i començar a aprendre més sobre el vol i als avions de Pipistrel, aneu a: www.pipistrel-online.com, feu clic a "Create new account", seguiu les instruccions de la pantalla i seleccioneu els cursos que voleu seguiu amb el codi: FlyPipistrel

Vol de demostració gratuït

Tots aquells que hagin completat un dels cursos de formació en línia rebran un val per un vol de demostració gratuït amb un dels nostres avions Pipistrel a Andorra, vàlid fins a finals de setembre del 2020.

Esperem que aquesta contribució de Pipistrel a la comunitat pilot ajudi els pilots a continuar volant amb seguretat, a mantenir-se ben informats i a invertir bé el seu temps durant aquest període de Covid-19.

Per obtenir més informació si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a l'adreça service@pipistrel.ad o truqueu-nos al +376 816 006 o al +33 6 73 45 84 67

Sinus Virus SW

enllaç útil: www.pipistrel-online.com

Tornar al llistat de notícies