Pipistrel Sinus 912 Demo ARA 98.500 € Oferta Especial Desconfinament

Publicat 07 de Maig de 2020 12:05

Sinus 912 sunset

Compra un avió gairebé nou per una fracció del cost.

Pipistrel Andorra i A4 Aviation tenen el plaer d’anunciar que el nostre Sinus 912 ja està a la venda a només 98.500 €, una reducció de més de 10.000 € per al tancament del confinament. Aquesta és una oferta especial de "desconfiniment" Covid-19, ja que per al tancament volem ajudar-vos a preparar-vos per a la temporada de vols.

L'aeronau estarà disponible tan aviat com la contenció estigui completa i estigui a punt per volar, tot just acabant de revisar els seus cinc anys.

Feu una comanda abans del 15 de juny de 2020 per aprofitar aquesta oferta.

El nostre Sinus és un model des del 2015 i ens va servir per vols demostratius. L'avió està extremadament ben equipat amb totes les opcions, com ara el Glass Cockpit Dynon, el Pilot automàtic, seients opcionals per cuinar i molt més.

L'avió està en unes noves condicions per dins i per fora i només hi ha 80 hores en total. Compra un avió gairebé nou per una fracció del cost.

Per obtenir més informació sobre aquest avió i aquesta oferta, poseu-vos en contacte amb nosaltres a sales@a4aviation.com o visiteu el nostre pàgina web Sinus a la venda

Tornar al llistat de notícies