Compreu una ampolla Ocean Bottle per salvar l’oceà

Publicat 25 de Novembre de 2020 11:52

A4Aaviation s’ha associat amb Ocean Bottle per salvar l’oceà

Veiem amb molta preocupació l’augment de la contaminació per plàstics a tot el món actual i, com a empresa, volem prendre mesures per evitar que entri més contaminació per plàstics a l’oceà. Per això, A4Aaviation s’ha associat amb Ocean Bottle per salvar l’oceà

Aquí teniu informació:

  • 22 milions de kg de plàstic entren cada dia als nostres oceans. És un camió per minut. Està augmentant.
  • El 2050, hi haurà més plàstic en pes que peixos als nostres oceans i la taxa de plàstic que entra als nostres oceans només augmenta.
  • Tot i així, fins al 80% del plàstic oceànic del món prové de la manca d’infraestructures de gestió de residus a les comunitats costaneres de tot el món.

1 Ocean Bottle = 1.000 ampolles de plàstic recollides

Per a la venda de cada ampolla, contribuïm directament a "The Plastic Bank", que garanteix que sempre es recolliran 11,4 kg de plàstic, l'equivalent a més de 1000 ampolles de plàstic.

El que ha aconseguit Ocean Bottle fins ara:

  • Cap al 2025, Ocean Bottle es compromet a recollir 80 milions de kg de plàstic, que equivalen a 7.000 milions d’ampolles de plàstic, evitant que entrin als nostres oceans.
  • Van vendre 82.472 ampolles i van recollir 937.542 kg de plàstic destinat a l’oceà. Això correspon al volum de 33 piscines olímpiques o 137 camps de futbol a la zona.

Donar suport a l’economia local

  • Ocean Bottle treballa amb més de 4.300 col·lectors de plàstic, que viuen i treballen en llocs on la contaminació per plàstics és la més greu; fan la feina essencial de recollida, classificació i reciclatge de gran part dels residus del món. Alguns col·leccionistes treballen a temps complet i per a altres és una activitat secundària obtenir ingressos addicionals per a la família.
  • No obstant això, la majoria dels col·lectors de plàstic no tenen la protecció dels governs o les autoritats municipals que molts de nosaltres tenim. El nostre deure és assegurar-nos que rebin uns ingressos justs per la seva feina, per això treballem amb la tecnologia Blockchain de Plastic Bank i IBM per formalitzar un sector de residus sovint informal i injust.
  • Així aprox. El 50% de la compra de l'ampolla s'utilitza per donar suport a l'economia local i, alhora, per resoldre la crisi del plàstic.

Ajudeu-nos a salvar l’oceà i a donar suport a l’economia local

Forma part de la solució a la crisi del plàstic oceànic i dóna suport als mitjans de subsistència de les persones que viuen a primera línia de la crisi del plàstic oceànic.

Hi ha dues maneres d'ajudar-nos a donar suport a la feina per lluitar contra la crisi del plàstic:

  1. Compreu una ampolla A4 Aviation Ocean a la nostra botiga o bé
  2. Demaneu com a mínim 1500 EUR a la nostra botiga i rebreu una ampolla Ocean gratuïta del color que vulgueu. Un cop la cistella estigui llesta, només cal afegir la nova ampolla Ocean a la cistella.

L’Ocean Bottle amb un disseny impecable el converteix en el company perfecte per evitar plàstics d’un sol ús cada dia per sempre. Sense oblidar la vostra possibilitat de formar part d’un moviment dedicat a la salvaguarda dels nostres oceans.

Obteniu més informació sobre la nostra ampolla A4Aviation Ocean Bottle

Compra ara!

Tornar al llistat de notícies