stació de càrrega, com preparar-se per a l'arribada d'una aeronau elèctrica!

Publicat 30 de Novembre de 2022 09:00

Nov Newsletter Charger

Tenir una aeronau elèctrica també significa pensar en el mètode de carregar-la.
El Velis Electro ve amb un Skycharge portàtil, però què és exactament aquest carregador? Què necessita per funcionar? I quants kW necessiteu per carregar l'avió?
En primer lloc, quina és la càrrega? Qui la va crear?
Aquest carregador d'aeronaus elèctriques és un carregador aprovat per l'EASA i desenvolupat per Green Motion (EATON) i Pipistrel.

El carregador està disponible ja sigui com a versió fixa o com a carregador mòbil:

  • Skycharger Fix: pot carregar un avió.
  • Skycharger 40: pot carregar fins a 2 avions simultàniament.
  • Skycharger 80: pot carregar fins a 4 avions simultàniament.
O bé,
  • Skycharger Mòbil amb rodes que pot carregar un avió elèctric (a través de l'endoll de carregador GB/T) i també cotxes elèctrics (a través de CCS o CHAdeMO plug), aquesta versió mòbil ve sense costos d'instal·lació, tot el que es requereix és un sòcol CEE (5 pins, 3P + N + E).

La bateria del Velis Electro es pot carregar en menys d'una hora si s'utilitza 40 kW. Però si no teniu pressa, també podeu optar per carregar amb menys potència; a la pantalla del carregador CELESTE teniu l'opció de carregar amb 5 kW, 10 kW, 20 kW, 30 kW o 40 kW. Per tant, no us preocupeu si no teniu 40 kW disponibles per carregar l'avió, ho podreu fer amb menys sense cap problema!

Dit això, la configuració fixa de Skycharge podria ser una gran inversió per a un aeroport, donant l'opció de carregar el vostre avió (i altres) d'una manera ràpida i fiable per a permetre que "l'escola verda" es converteixi en una realitat i poder volar de forma més sostenible!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació!

Tornar al llistat de notícies