Clouddancers, quina funda necessiteu??

Publicat 06 de Gener de 2023 15:30

A4 ClouddancerssmallA A4Aviation som distribuïdors de la marca Clouddancers, que ofereixen fundes d'alta qualitat per a planadors, avions de motor, ultralleugers i helicòpters.

Proposem 4 tipus de fundes:

Funda Antipols: Per a ús en interiors, fabricades amb cotó lleuger, protegeixen de la pols i els cops mentre el seu avió està a l'hangar.
Funda Tot Tipus de Clima Estàndard: Fabricades amb una capa exterior impermeable i resistent als raigs UV i amb revestiment de cotó. Són perfectes si desitja deixar el seu avió a l'exterior de tant en tant, un producte molt eficaç.
Funda Tot Tipus de Clima Uncutable: Un producte similar a la funda Tot Tipus de Clima Estàndard, no obstant això, amb una capa extra de gasa. Això significa que les fundes són molt més resistents als cops. El gruix addicional també proporciona gruix a la coberta. Aquesta funda és excel·lent per als viatges en els quals l'avió romandrà en l'exterior. Recomanem aquesta funda la majoria de les vegades.
Funda per a tota mena de clima + protecció contra impactes: Aquesta funda afegeix una capa extra de gruix que protegeix l'avió contra qualsevol impacte. Pot ser per objectes estranys o fins i tot per calamarsa durant una tempesta. És una gran inversió si el seu avió passa molt temps en l'exterior en condicions meteorològiques poc ideals.

Quan compreu una funda d'avió, us heu de fer unes quantes preguntes:

On has de cobrir el teu avió?
Si està en interiors, li recomanem la funda antipols (tret que tingui un entorn molt humit en el qual es necessiti la Funda Tot Tipus de Clima).
Si està en exteriors, li recomanem la funda Tot Tipus de Clima Uncutable, que també protegeix contra els danys causats per les tempestes i la calamarsa lleugera. Però si té un pressupost limitat o l'aeronau només surt de l'hangar ocasionalment, una funda Tot Tipus de Clima Estàndard funcionarà perfectament.

Necessita una funda total o parcial? Necessita transportar-la?
Oferim fundes completes, fundes de cabina i també fundes CCC: fundes de capota.

Depenent de les seves necessitats, els nostres suggeriments seran diferents.

Les fundes completes són ideals per a temps d'emmagatzematges més llargs, les bosses són bastant grans 60cm x 60cm i pesen entre 18kg i 28kg (depenent del tipus). Les fundes completes es recomanen si vostè té una àrea d'emmagatzematge en l'aeròdrom o suficient espai en el seu cotxe per a portar-la quan sigui necessari.

Les fundes de Cabina i CCC són ideals per a l'estiu, quan deixes l'avió a l'aire lliure sota el sol durant unes hores, protegir la teva cabina i els teus valuosos instruments és imprescindible! La funda CCC també pot protegir altres parts sensibles del seu avió dels danys causats per la pluja i la calamarsa, així que digui'ns què és el més important per a vostè.
Un altre avantatge és la mida de la funda, en ser bosses més petites són, per descomptat, més lleugeres i menys voluminoses, per la qual cosa aquestes fundes es poden guardar en la majoria dels avions durant el vol, pel que són perfectes per a viatjar!

Necessita algunes característiques especials?

Hi ha algunes opcions disponibles per a fer que les seves fundes s'ajustin a les seves necessitats, a continuació una mica més de detalls:

  • Sistema de subjecció ràpida -Una corda sòlida cosida en el teixit sota les ales i gràcies a aquest "sistema" només ha de tirar l'extrem de la corda i la funda s'ajustarà sola sota les ales, inamovible pel vent!
  • Personalització del nom, del logo o de la matrícula - Perquè tothom sàpiga que és la seva funda, una característica extra per a fer-la única!
  • Finestra de panell solar per a planadors amb panells solars instal·lats - Per als planadors elèctrics aquesta és una gran opció, l'hem utilitzat per al nostre Taurus Electro, d'aquesta manera es pot carregar fins i tot quan està cobert!
  • Fundes d'hèlixs, pales per a avions i helicòpters - Substituir les pales pot ser molt car, per la qual cosa prendre mesures i protegir-les pot ser una gran inversió.

Té alguna petició o necessitat especial? Faci'ns-ho saber i veurem el que podem fer - Així que posi's en contacte amb nosaltres avui mateix per a obtenir el seu pressupost!

Veure més
Contacta'ns

Tornar al llistat de notícies