Meet us at Fira d'igualada 4-5.may 2019

Publicat 21 de Abril de 2019 09:57

Ens veiem a la Fira d'Aviació d'Igualada els dies 4 i 5 de maig de 2019. Pipistrel Andorra exposarà a la sala d'exposicions. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu una cita o simplement vine a veure'ns al nostre estand.

Aerosport neix l’any 1993 de la mà de Fira d’Igualada i de l’Aeroclub Igualada-Òdena, entitat amb una llarga experiència aeronàutica i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i de l’Ajuntament d’Òdena. Des de l’any 1999, aerosport compta també, amb el recolzament organitzatiu i la col·laboració de la Federació Aèria Catalana.

Aerosport és un certamen obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l’aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d’aventura. Està, doncs, dirigit a totes aquelles persones i entitats, vinculades o no al món de l’aeronàutica i, també, als serveis auxiliars que aquesta genera: clubs, empreses de material especialitzat, agències de vols turístics, publicacions, etc.

Aquest any 2019, Aerosport celebra la seva 27è edició novament amb un festival aeri amb pilots d’acrobàcia com el campió d’Europa Cástor Fantoba, el local Àlex Balcells, i els avions històrics de la fundació PAC, a més de la companyia d’un grup de pilots francesos amb els seus aparells.

Fira i exhibició d’aviació tindràn lloc al Aeròdrom Igualada-Òdena el 4 i 5 de maig de 2019

Dissabte: de 10 a 19h
Diumenge: de 10 a 15h

http://www.firaigualada.org

Tornar al llistat de notícies