Vol al voltant del món amb el Sinus

Publicat 16 de Març de 2018 17:48

world map sinus

Dues senyores pilot indígenes realitzaran un llegendari vol al voltant del món, i estem molt orgullosos de fer-ho amb una tercera "dama", el nostre avió Pipistrel Sinus. El WE! L'expedició és la primera circumnavegació del món per un pilot de la dona índia en un planeador de motor. Pretén trencar les barreres globals, culturals i de gènere i enviar un missatge clar al món, que per a una dona disposada a pujar, el cel és el límit, i si té un avió Pipistrel, ni tan sols això.

El capità Audrey Deepika Maben, la primera dona motorleta d'Índia i el primer instructor de vol de microscopis de la primera dona a l'Índia, i la seva filla de 19 anys, Amy Mehtawill, s'embarquen en un vol al voltant del món el 5 d'abril. La missió s'inicia a Nova Delhi i tindrà 90 dies amb 54 aterratges planificats a més de 21 països.

Amy and Audrey

La missió es diu WE! ("Women Empower") i no es tracta només de volar per tot el món, sinó que es dedica principalment a sensibilitzar sobre la situació i la igualtat de dones a la societat: les dues dones seran les primeres pilots femenines a circunnavegar el món en un avió ultralleuger. El WE! Fundació també s'esforçarà per recaptar recursos per a la formació de joves pilots femenins.

El Sinus 912 va ser sobrenomenat Mahi per les dues dames (que significa "Gran planeta Terra" en sànscrit) i va ser escollit per a aquest llegendari vol a causa d'una operació verda, amigable amb la natura i unes característiques de gran vol. Els principals motius són aquí: 7 virtuts de la nostra Senyora Principal, Mahi. Mahi va ser presentat a Wings India el passat 8 de març i va ser una atracció, convertint-se en titulars de tots els diaris i rebent molts visitants. Shri Jayant Sinha, ministre d'Estat d'Aviació Civil, va venir especialment a veure-la. Va suplicar els seus bons desitjos per a l'expedició.

Sabíeu que aquest serà ja el SEGON vol del món per al sinus? El primer va ser realitzat pel pilot Matevž Lenarčič el 2004. Ell compta amb el WE! expedició al lloc web de Green Light World Flight.

Pipistrel vol expressar la nostra admiració i suport a l'equip indi. Us desitgem molta sort, bonics vols i aterratges segurs. No deixeu que els límits deixin, ni tan sols el cel!

Llegiu més sobre el WEExpedition

Llegiu més sobre el SINUS

Tornar al llistat de notícies