Diversos avions en estoc

Diversos avions en estoc

Aquí vostè pot trobar avions que actualment tenim per a la venda, la majoria d'aquests avions són models de demostració i els hem utilitzat per a fer demostracions als nostres clients actuals i també per a futurs clients.

Si no tenim el que està buscant, contacti amb nosaltres i farem el possible per a ajudar-lo!

A la venda ara:

Pipistrel Virus SW121 Front F-HVIR 4x3

Virus SW121

El Virus SW121 és l'avió més avançat de la classe CS-LSA amb certificat complet de tipus EASA! Compta amb doble cabina de cristall, pilot automàtic digital de 2 eixos complet, frens d'aire per a millorar el descens i està certificat per al remolc amb l'equip de remolc de planador opcional. El motor certificat i l'hèlix certificada ofereixen un rendiment excel·lent, enlairament i aterratge curts i alta velocitat de creuer.

Veure més
Compra ara!

Taurus Serd

Taurus Electro

El Taurus Electro G2.5 és el primer i únic avió elèctric de 2 seients en producció en sèrie disponible en el mercat. Ofereix completa llibertat i independència gràcies al motor elèctric retràctil, doble tren d'aterratge principal retràctil, excel·lent rendiment de planatge, manteniment econòmic i una cabina espaiosa ben ventilada.

Veure més
Compra ara!

Solar trailer

Remolc Solar

El Pipistrel Taurus Electro és el primer planador elèctric de dues places de producció massiva. Gràcies al seu potent motor elèctric és totalment autònom proporcionant un enlairament curt i una pujada a aproximadament 2000 m en una sola càrrega. Això és genial, però una cosa falta al Taurus Electro o qualsevol planador elèctric per ser completament autosuficient, Electricitat!

Veure més
Compra ara!