Diversos avions en estoc

Diversos avions en estoc

Aquí vostè pot trobar avions que actualment tenim per a la venda, la majoria d'aquests avions són models de demostració i els hem utilitzat per a fer demostracions als nostres clients actuals i també per a futurs clients.

Si no tenim el que està buscant, contacti amb nosaltres i farem el possible per a ajudar-lo!

A la venda ara:

P 20230209 132513

EXPLORER

El Virus SW121A, també se li diu Explorer, és l'avió més avançat a la seva categoria, també és el resultat de més de 30 anys d'experiència de Pipistrel en el disseny d'avions energèticament eficients. Té formes pures i simples, un menor consum de combustible i potència per a un rendiment excel·lent. A més, compta amb una tecnologia avançada de cabina de pilotatge de vidre amb pantalla tàctil tipus bizjet. 

Veure més
Compra ara!

Whats App Image 2022 09 15 At 10.56.52 Pm (1)

Virus SW121

El Virus SW121 és l'avió més avançat de la classe CS-LSA amb certificat complet de tipus EASA! Compta amb doble cabina de cristall, pilot automàtic digital de 2 eixos complet, frens d'aire per a millorar el descens i està certificat per al remolc amb l'equip de remolc de planador opcional. El motor certificat i l'hèlix certificada ofereixen un rendiment excel·lent, enlairament i aterratge curts i alta velocitat de creuer.

Veure més
Compra ara!

Small Velis Photo9

Velis Electro

El Velis Electro és el primer avió del món de propulsió elèctrica en rebre un certificat de tipus EASA.A.573 TCDS. El Velis Electro pot ser operat comercialment i està totalment aprovat per a la formació de pilots, així com per a altres operacions. Gràcies al seu silenci, el Velis Electro pot apropar l'entrenament de vol a les zones urbanes sense afectar la qualitat de vida de les comunitats.

Veure més
Compra ara!