Accessoris i Pipistrel peces de recanvi

Accessoris i Peces de Recanvi Pipistrel

Som capaços de proporcionar preus molt interessants amb el baix IGI (IVA) que tenim a Andorra - li estalvia generalment més del 15% en comparació amb altres països europeus - (l’IGI a Andorra és de només 4,5%).

Peces de recanvi originals de Pipistrel

Com a distribuïdor de Pipistrel, som capaços de lliurar qualsevol peça de recanvi original de Pipistrel que pugui necessitar. Només digui’ns el que necessita, el seu model d’avió i número de sèrie i li proporcionarem els preus així com el temps d’entrega (i sobretot assegurar-li que obté la peça correcta per a la seva aeronau).

Tenim les peces de recanvi més utilitzades en estoc i la resta es pot demanar ràpidament a la fàbrica a Eslovènia (alguns costos d’enviament podrien aplicar-se en aquest cas). Si us plau, us enviï les seves sol·licituds

Pipistrel Spare Parts

A més a més, podem oferir preus encara millors en alguns articles gràcies a la nostra estreta relació amb el proveïdor.

Creiem que volar és prou car i tot el que puguem fer per a reduir una mica els costos ens fa feliços.

Sense Despeses de Gestió

Quan vostè està buscant productes en línia i que finalment troba una pàgina web que té bons preus. Llavors, procedeix i ordena el producte, i just abans del pagament veu que un càrrec de gestió addicional de 65 euros s’ha afegit (a més del cost d’enviament). Odio aquest tipus d’experiència!

Així que no cobrem cap despesa de gestió!

Temps d’entrega

Per a poder oferir bons preus, necessitem fer comandes als productes en grans quantitats. Si us plau, indiqui en la seva comanda com necessita de ràpid que se li lliuri i farem tot el possible per a complir o informar-lo de quan podem lliurar-lo (si no tenim encara els productes en estoc). En qualsevol cas, no li cobrarem abans de poder entregar els productes.

Reculli els productes a Andorra

Per a beneficiar-se del baix IGI de tan sols 4,5% d’Andorra, és necessari recollir els productes en la nostra adreça d’aquí Andorra. D’aquesta manera també evitarà qualsevol cost d’enviament!

I per què no combinar-ho amb un dia d’esquí a Andorra o unes compres?

Per a comandes més petites, podríem enviar-les per correu, si us plau no dubteu en preguntar.