"Hi ha coses que no tenen límits. Més somies, més lluny arribes"

Michael Phelps


Contacta'ns
Velis side flying

Velis Electro

L’Alpha Electro va ser el primer avió elèctric de classe ultralleugera a produir-se en massa l'any 2012. Des de llavors s'han realitzat moltes millores i avenços en la tecnologia elèctrica, i el següent pas en el procés és un avió elèctric certificat per la EASA. Justament el Velis Electro ho és!!!


Llegir més

Velis Club 1

Velis Club

TEl Velis Club està dissenyat pensant en les escoles de vol i els clubs. La idea és assegurar-vos que només pagueu el que necessiteu per a les vostres operacions diàries. Amb el motor del Virus ja bé provat, el Velis Club és un avió d'alt rendiment amb baix consum de combustible i baix impacte ambiental.


Llegir més

WATTsup

Alpha Electro

La performance de l’Alpha Electro de dos seients elèctric es pot ajustar a les necessitats de les escoles de vol. Distàncies d'enlairament curtes, ascensió de 5 m/s (1000 ft/min) i autonomia d'una hora més 30 minuts en reserva. L’Alpha Electro ha estat possible, en part, gràcies al projecte del WATTsUP.


Llegir més

Alpha Trainer

Alpha Trainer

L’Alpha Trainer de Pipistrel representa el nou concepte d'entrenament econòmic per a pilots. Amb un sòlid pedigrí dins de la nostra àmplia línia de productes, l’Alpha Trainer combina qualitat amb un preu excel·lent. Vols assequibles amb una performance sense restriccions!


Llegir més