"Hi ha coses que no tenen límits. Més somies, més lluny arribes"

Michael Phelps


Training

Alpha Trainer

Alpha Trainer

L’Alpha Trainer de Pipistrel representa el nou concepte d'entrenament econòmic per a pilots. Amb un sòlid pedigrí dins de la nostra àmplia línia de productes, l’Alpha Trainer combina qualitat amb un preu excel·lent. Vols assequibles amb una performance sense restriccions!
Llegir més

WATTsup

Alpha Electro (prototip anomenat WATTsUP)

La performance de l’Alpha Electro de dos seients elèctric es pot ajustar a les necessitats de les escoles de vol. Distàncies d'enlairament curtes, ascensió de 5 m/s (1000 ft/min) i autonomia d'una hora més 30 minuts en reserva. L’Alpha Electro està optimitzat per a les operacions de circuit de trànsit, on es recupera el 13 % de l'energia en cada aproximació, la qual cosa augmenta l'autonomia i al mateix temps permet l'aterratge en pistes curtes...
Llegir més

Virus Sw 8

Surveyor

La millor aeronau per a operacions especials com enregistrament o fotografia infraroja o clàssica, cartografia del terreny en 3D, vigilància, patrulles costaneres o marítimes, vigilància de canalitzacions, etc.
Llegir més

Velis side flying

Velis Electro

L’Alpha Electro va ser el primer avió elèctric de classe ultralleugera a produir-se en massa l'any 2012. Des de llavors s'han realitzat moltes millores i avenços en la tecnologia elèctrica, i el següent pas en el procés és un avió elèctric certificat per la EASA. Justament el Velis Electro ho és!!!
Llegir més