"L’home que no té imaginació no té ales"

Muhammad Ali

Uneix-te al moviment per un entorn més net mentre gaudeixes de la llibertat d’un vol segur.

Contacta'ns
Panthera

Panthera

Imagina un avió ràpid i econòmi, amb el qual puguis anar amb els teus amics, companys o socis on vulguis, quan vulguis. Un avió que pugui volar en aeròdroms de pistes curtes que et permeti arribar el més a prop possible de la teva destinació i que t'obri la porta a un nou món d'oportunitats Un avió, dissenyat meticulosament per mantenir-vos segurs i còmodes.
The Panthera is the future of aviation with Hybrid and Electro versions in development, this aeroplane will make the impossible possible!


Llegir més

Pipistrel Explorer   Side View (6) (1)

Explorer

El conegut Virus SW121 (ara Legacy) ha estat substituït pel Virus SW121A, també se li diu Explorer. No només és l'avió més avançat a la seva categoria, sinó que també és el resultat de més de 30 anys d'experiència de Pipistrel en el disseny d'avions energèticament eficients. L'Explorer té formes pures i simples, un menor consum de combustible, un mínim soroll i potència per a un rendiment excel·lent. A més, compta amb una tecnologia avançada de cabina de pilotatge de vidre amb pantalla tàctil tipus bizjet.


Llegir més

Virus Sw

Virus SW

El Virus SW 80/100 és l'avió esportiu d'alta velocitat més econòmic i definitivament l'avió d'ala alta més ràpid de la seva categoria. Els seus materials compostos d'última generació el converteixen en un avió lleuger, robust, amb una càrrega útil mai vista de més de 300 kg (660 lbs). El Virus SW 80/100 ofereix el que els seus competidors no poden oferir i per això s'ha guanyat el cor de pilots d’arreu del món i és tot un supervendes des que va sortir al mercat.


Llegir més

Sinus 912

Sinus 912

El motoveler ultralleuger Sinus combina l'experiència d'un autèntic motoveler amb una eficiència insòlita en vols de creuer de llarga distància.

Amb el Sinus pots enlairar-te i aterrar en pistes molt curtes, fer llargues travessies i divertir-te planant amb un coeficient de planatge de 27:1...
Tot en el mateix avió!Llegir més

Virus400x600 1

Virus 912

El Virus 912 és una aeronau de creuer ràpida i econòmica. És ideal per a vols de travessia, clubs i vols d'entrenament.

Ofereix un control i una actuació sense precedents mantenint en tot moment una alta eficiència en qualsevol maniobra. És la fórmula perfecta entre el gran planador Sinus y el creuer superràpid Virus SW…Llegir més