Les Nostres Marques


Marques

Ordinador de vol:
LXNAVLXNAV LX9070 with V8 vario SQ

LXNAV

Els Sistemes de Navegació LXNav són dels millors del mercat, amb els seus Ordinadors de Navegació, Variòmetres, Registradors de Vol i dispositiu Flarm, tenen tot el que necessites per a navegar amb seguretat i mantenir-te informat com a pilot de planador o UL.

Veure més
Compra ara!

Radios:
f.u.n.k.e. Avionics

Funke ATR833-II-LCD

f.u.n.k.e.

Ràdios 8.33 certificades EASA a preus baixos.
ATR833-2K-OLED, ATR833-2K-LCD, ATR833S, funke ATR833A-II OLED.
& Transponedor Mode-S amb format 57 i 160mm.

Veure més
Compra ara!

Auriculars:
David Clark

 
David Clark ONE X headset SQ

David Clark

Fundada el 1935, David Clark ha estat la marca de referència d'auriculars per a molts pilots privats i professionals, convertint els " auriculars verds" en l'estàndard de confort, qualitat i rendiment en el disseny i fabricació d’auriculars d'aviació.

Veure més
Compra ara!

Cobiertas:
Clouddancers

Pipistrel Virus SW with Clouddancers cover

Clouddancers

protegeu els vostres avions aquesta temporada amb una coberta de Clouddancers. Des de 2006, Clouddancer ofereix fundes d'alta qualitat per a tot els tipus de clima. Fundes interiors i exteriors, fundes per a tots els avions

Veure més
Contacta'ns

Mountain High:
Oxygen

Mountain High O2D1 kit SQ

MH Oxygen

Conegut pels seus sistemes de pols sota demanda O2D2 i O2D1 EDS, que milloren l'eficiència de l'ús d'oxigen i també facilita l'ús dels sistemes de respiració, MH Oxygen ha estat i és la marca de referència per a molts pilots de tots els orígens.

Veure més
Compra ara!

Ocean Bottle:
Les Ampolles

A4Aviation Ocean bottles SQ

Ocean Bottle

A4Aviation està donant suport a la iniciativa Ocean Bottle. Cada ampolla finança la recollida d’11,4 kg de plàstic, la qual cosa equival a 1000 ampolles de plàstic i, a més, contribueix a la gestió de residus humans.

Veure més
Compra ara!

Visita la nostra botiga online