Sistemes d'oxigen portàtils de Mountain High Oxygen

Visita la nostra botiga online

Mountain High Oxygen

Sistemes d’oxigen d’aeronaus per a planadors i aeronaus propulsades.

Mountain High ha estat produint sistemes d'oxigen per a planadors i avions des del 1985. MH Oxygen sempre ha estat un líder en aquest sector, proporcionant sistemes d'oxigen de qualitat per a tota mena d'aeronaus a tot el món i a preus assequibles.

Conegut pels seus sistemes de pols sota demanda O2D2 i O2D1 EDS, que milloren l'eficiència de l'ús d'oxigen i també facilita l'ús dels sistemes de respiració, MH Oxygen ha estat i és la marca de referència per a molts pilots de tots els orígens.

Distribuïdor oficial de productes MH Oxygen

A4Aviation és el distribuïdor oficial de productes MH Oxygen a Europa. El nostre coneixement i experiència en el sector de planadors i vols ens dóna una experiència de primera mà amb aquests productes i estem en condicions per escollir quin és el més adequat per a vostè. D’altra banda la nostra ubicació privilegiada als Pirineus ens permet proporcionar el millor servei i els millors preus. Tant si està buscant un nou sistema com si necessita ajuda o peces per al seu dispositiu existent.

Descompte Addicional per Quantitat

Si necessita més d'una cobertura, per a un club, un grup d'amics, o si té diversos avions podem oferir bons descomptes per a comandes addicionals. Si us plau, posi's en contacte amb nosaltres perquè puguem oferir-li el millor preu possible. Per descomptat, el convidem a barrejar i combinar diferentes cobertes, ja sigui interior i exterior, complet o amb dosser, per a qualsevol mena d'avió.

Sense despeses de gestió

Quan vostè compra en línia els productes i finalment comparant troba un lloc que té bons preus. Vostè procedeix i demana el producte i just abans del pagament, una despesa addicional de 65 euros de gestió s’ha afegit (a més del cost d'enviament). Odiem aquest tipus d'experiència!

No cobrem cap despesa de gestió!

Productes MH Oxygen

Tenim els nostres productes més populars en estoc, llestos per a enviar. A causa del nombre de configuracions possibles de sistemes i kits, pot ser que alguns productes de MH no es mantinguin en estoc, però si necessita una configuració o producte específic, així com els nostres preus i serveis, posi's en contacte i li proporcionarem un pressupost a mesura per a satisfer les seves necessitats.

Ens centrem en els sistemes d'oxigen EDS, la millor tecnologia i més recent que fa que l'oxigen duri més temps i així poder volar més lluny. Aquests sistemes utilitzen un sistema de pols sota demanda controlat electrònicament. Aquesta tecnologia, continguda en les unitats O2D2 i O2D1, té en compte la seva altitud, i la respiració per a proporcionar la quantitat perfecta d'aire just quan ho necessita. Aquestes unitats es poden configurar sobre la marxa per a proporcionar oxigen a una certa altitud o es poden activar manualment amb diferents graus de sortida d'oxigen si és necessari. En qualsevol cas, només proporcionarà oxigen quan l'usuari respiri, de manera a conservar més oxigen, i fer que el cilindre duri més temps.

Pot obtenir més informació sobre la unitat O2D2 veient aquest vídeo: EDS Mode de funcionament

Kits d'Oxigen

Kits de Cilindres

A la nostra botiga, oferim diversos kits de EDS per a un seient o dos, amb diverses grandàries de cilindres diferents per a adaptar-se al seu avió i els seus ocupants.

O2 D1 2 G Al180 W Can Facemask

A continuació podeu observar una taula amb les diferents dimensions de cilindres disponibles i el seu temps estimat fins a l'acabament.

Cylinder Duration Chart 6 2014 Rev8md 2

Aquesta taula mostra el clar avantatge d'utilitzar un sistema EDS sobre un sistema de flux constant normal.

Dos tipus de kits de EDS estan disponibles, el O2D1 i el O2D2, kits individuals i duals per a operacions d'ocupants individuals i en tàndem. Per a una sola persona es recomana el O2D1 amb el cilindre AL180. Per a la utilització de 2 persones, suggerim el O2D2 amb un cilindre AL415 sempre que això sigui còmode en el seu avió. Per descomptat altres dimensions estan disponibles. Tots els nostres kits vénen amb tot el necessari per a volar i més, com per exemple, varis canulars i màscares facials, tots els tubs i una funda de transport per al kit.

Cyl 1004 01 Al 180 CgaCyl 1010 01 Al 415 Cga

Tens el teu propi cilindre?

Si ja té el seu propi cilindre o vol utilitzar un tipus diferent d'ampolla, voldrà veure els nostres kits reguladors XCR. Aquests són molt similars als kits anteriors, però estan dissenyats per a adaptar-se als cilindres existents. Tot el que necessita està inclòs en el kit, incloent un regulador XCR mesurat perquè pugui veure en tot moment la quantitat disponible del seu cilindre.

Accessoris

També tenim diversos accessoris per als seus sistemes d'oxigen. Molt útils són els canulars extra o de recanvi perfectes en cas de recanvis o per intercanviar perquè cada persona pugui tenir el seu propi, perfecte per als clubs de planadors per exemple.

00 Eds 1084 00 Cannula Top 300

Botiga

Per a obtenir més informació sobre tots els nostres productes, visiti la Notra Botiga. Si té alguna pregunta sobre els sistemes d'oxigen o qualsevol altre producte, si us plau truca'ns o envia'ns un correu electrònic a la pàgina de Contacte.

Visita la nostra botiga online