Ordinadors de vol LXNav, variòmetres, gravadors de vol i dispositius Flarm

Visita la nostra botiga online

LXNav

Els Sistemes de Navegació LXNav són dels millors del mercat, amb els seus Ordinadors de Navegació, Variòmetres, Registradors de Vol i dispositiu Flarm, tenen tot el que necessites per a navegar amb seguretat i mantenir-te informat com a pilot de planador o UL.

A part dels productes anteriors que s'utilitzen principalment per als planadors, LXNav també té un sistema complet de navegació i control del motor amb pantalles de 7" i 10" opcions de visualització. El sistema es diu eCopilot i està dirigit a UL i avions experimentals.

Com a distribuïdor oficial de LXNav, podem proporcionar-li tots els productes i recanvis, així com aconsellar-li sobre quin producte s'instal·larà millor a la seva aeronau.

A continuació pot obtenir una visió general dels diferents productes i també pot visitar la nostra botiga en línia per a veure més informació i preus.

Ordinador de vol

Ordinadors LXNav pel segle XXI.

Fiables, precisos i sempre actualitzats, estan dirigits als pilots principiants, del club i de competició.

La majoria dels ordinadors de vol LX80xx i LX90xx existeixen en 3 versions de software (programari) diferent:

Tots els ordinadors de vol LXNav tenen:

LXNAV Comp

LX8030 - L'estàndard 80mm

LXNAV LX8030

El LX8030 és un sistema de navegació Vario de gamma alta que s'ajusta a un forat estàndard de 80mm, amb una pantalla QVGA de 2,8" (480 per 480 píxels).

L'instrument ideal per a aquells que vulguin mantenir el seu panell d'instruments actual. El LX8030 de 80 mm ve empaquetat amb un variòmetre V8 (opcionalment amb V80). La pantalla antirreflexant de 4.0” encaixa en un forat de panell estàndard de 80mm i té una dimensió de pantalla activa de 2,8".

LX8040 - La llegenda repensada.

LXNAV LX8040 500

El LX8040 és un sistema de navegació vario de gamma alta amb una pantalla QVGA 4" (10.16cm) (480 per 480 píxels) i és el successor del LX8000.

El successor de l’heroi original de la sèrie LX80/90xx és aquí. 2021 veu el naixement de la pròxima generació de petits instruments de navegació compactes d'alta gamma i el 8040 l'encapçala. Ve equipat amb un variòmetre V8 (opcionalment amb V80). Una pantalla antirreflexant de 4.0” que s'adapta a totes parts i un sensor de llum automàtic que ajusta la lluentor i optimitza el consum d'energia.

LX9000 - L'Elecció dels Pilots

lx9000

El LX9000 és un sistema de navegació Vario d'alta gamma amb una pantalla (640 per 480 píxels) de 5,6" (14,2 cm), que funciona amb un microprogramari ben provat amb una interfície multillenguatge. Fàcil intercanvi de dades utilitzant la targeta SD. Sistema de prevenció de col·lisions FLARM integrat i registrador de vol integrat amb aprovació IGC per a tots els vols, inclosos els registres mundials. Tasques complexes amb manipulació d'àrees assignades. Optimització de vol en temps real segons les regles FAI i OLC.

LX9050 - Encaixa amb Tot

Lx9050 V9 360 01

El LX 9050 és un sistema de navegació vari d'alta gamma amb una pantalla (800 per 480 píxels) de 5" (12,7 cm)llegible en totes les condicions de llum solar amb retroiluminación adaptada automàticament utilitzant fotosensors, funcionant en un microprogramari LX 8000 ben provat amb interfície multillenguatge.

Sistema d'evitació de col·lisions FLARM integrat i registrador de vol segons l'especificació IGC de més alt nivell. Gestiona tasques complexes amb manipulació d'àrees assignades i optimització de vol en temps real d'acord amb les regles FAI i OLC.

LX9070 - Encara Més Gran

lx9070

El LX 9070 és una versió més gran del conegut LX9000 amb una pantalla (800 per 480 píxels) WVGA de 7" llegible en totes les condicions de llum solar amb retroiluminación adaptada automàticament utilitzant fotosensores, funcionant en un microprogramari LX 8000 ben provat amb interfície multillenguatge.

Sistema d'evitació de col·lisions FLARM integrat i registrador de vol segons l'especificació IGC de més alt nivell. Gestiona tasques complexes amb manipulació d'àrees assignades i optimització de vol en temps real d'acord amb les regles FAI i OLC. La memòria d'emmagatzematge intern és de 16Gb.

Variòmetre

LXNav té els variòmetres més avançats disponibles en l'actualitat.

Tots ells tenen una plataforma inercial incorporada que s'utilitza per al càlcul precís del vent, AHRS i resposta Vario ràpida.

En els últims varios, l'agulla mecànica és reemplaçada per una agulla gràfica. Aquesta agulla gràfica respon més ràpid que el motor de passos que s'utilitza per a conduir l'agulla mecànica convencional.

S3 - El Començament Perfecte

V3 vario

Variòmetre digital independent amb una pantalla de color extremadament brillant de 2 polzades (5 cm) llegible en totes les condicions de llum solar amb la capacitat d'ajustar la retroiluminació.
Un interruptor giratori amb funció de polsador s'utilitza per a l'entrada, i ve amb una base de dades polar precarregada per a gairebé tots els planadors.
Una agulla mecànica accionada per un motor de passos indica la velocitat vertical.
Molts ajustos d'àudio personalitzats, una freqüència de mostreig de 100Hz per a una resposta molt ràpida i un altaveu intern.

S7 - La Solució Versàtil

V7 Front

El LXNav S7 (anteriorment: V7) és un variòmetre digital de velocitat a vol independent i calculador de planatge final amb entrada GPS i entrada/sortida PDA/PNA.
Una agulla mecànica accionada per un motor de passos permet una resposta ràpida i una indicació de velocitat vertical molt precisa.
Una pantalla de dues polzades de 320x240 de llum solar mostra paràmetres ajustables per l'usuari, i un interruptor rotatori integrat amb botó s'utilitza per a configurar tots els paràmetres.

G-metre integrat, quadern de bitàcola, mòdul de veu i assistent tèrmic, a més d'una pantalla Flarm amb advertiment acústic (quan es connecta al dispositiu Flarm).
Un segon indicador amb interruptor giratori i polsador es pot connectar al S7 per a aeronaus de doble seient.
També té un equalitzador d'àudio per a un millor rendiment de so vario, una interfície gràfica d'usuari multillenguatge (10 idiomes) i un vario assistit.

S80 - Intel·ligent i Brillant

S80

Variòmetre digital independent, calculadora de planatge final i sistema de navegació amb mapa en moviment.
Pantalla de color extremadament brillant de 3,5 polzades (9cm), llegible en totes les condicions de llum solar amb la capacitat d'ajustar la retroiluminación. S'utilitzen dos interruptors rotatius amb funció de polsador i tres polsadors per a l'entrada.
Entrades/sortides GPS i PDA.
Indicació Flarm, quan Flarm està connectat al port GPS, a més d'una pantalla de radar Flarm addicional i una pantalla d'horitzó artificial opcional.
Sensors de pressió d'alta precisió assistits per inèrcia.
Mòdul de veu incorporat i maquinari AHRS, també amb actualitzacions de microprogramari fàcil a través de la targeta SD.
Càlcul de vent ràpid amb brúixola externa.

S8 - Petit i Brillant

S8

Variòmetre digital independent, calculadora de planatge final i sistema de navegació amb mapa en moviment.
Pantalla de color extremadament brillant de 2,5 polzades (6,5cm), llegible en totes les condicions de llum solar amb la capacitat d'ajustar la retroiluminación. S'utilitzen dos interruptors rotatius amb funció de polsador i tres polsadors per a l'entrada.
Entrades/sortides GPS i PDA.
Indicació Flarm, quan Flarm està connectat al port GPS, a més d'una pantalla de radar Flarm addicional i una pantalla d'horitzó artificial opcional.
Sensors de pressió d'alta precisió assistits per inèrcia.
Mòdul de veu incorporat i opció d'actualització AHRS (SW), també amb actualitzacions de microprogramari fàcil a través de targeta SD.
Càlcul de vent ràpid amb brúixola externa.

S10 - Variòmetre, gravadora de vol, Bluetooth i una bateria de suport!

S10

Variòmetre digital independent, calculadora de planatge final, registrador de vol IGC i sistema de navegació amb mapa en moviment.

Pantalla de color extremadament brillant de 2.5'' (~ 6.5cm), llegible en totes les condicions de la llum solar amb la capacitat d'ajustar la retroiluminación.
S'utilitzen dos interruptors rotatius amb funció de polsador i tres polsadors per a l'entrada.
Entrades/sortides PDA.
Indicació Flarm, quan Flarm està connectat al port GPS, a més d'una pantalla de radar Flarm addicional i un horitzó artificial.
Sensors de pressió d'alta precisió assistits per inèrcia.
Mòdul de veu integrat i AHRS, registrador de vol d'alt nivell aprovat per IGC, mòdul Bluetooth integrat i bateria interna amb autonomia de fins a 3h.
Mòdul GPS integrat i fàcils actualitzacions de microprogramari mitjançant targeta SD.

S100 - Més gran, amb un variòmetre, gravadora de vol, Bluetooth i una bateria de suport!

S100

Variòmetre digital independent, calculadora de planatge final, registrador de vol IGC i sistema de navegació amb mapa en moviment.

Pantalla de color extremadament brillant de 3,5'' ( 9cm), llegible en totes les condicions de llum solar amb la capacitat d'ajustar la retroiluminación.
S'utilitzen dos interruptors rotatius amb funció de polsador i tres polsadors per a l'entrada.
Entrades/sortides PDA.
Indicació de Flarm, quan Flarm està connectat al port GPS, a més d'una pantalla de radar Flarm addicional i un horitzó artificial (opcional).
Sensors de pressió d'alta precisió assistits per inèrcia.
Mòdul de veu incorporat i AHRS (habilitat opcionalment), registrador de vol IGC d'alt nivell aprovat, mòdul Bluetooth integrat i bateria interna amb autonomia de fins a 3 hores.
Mòdul GPS integrat i fàcils actualitzacions de microprogramari mitjançant targeta SD.

Registrador de Vol

Tots els registradors de vol de LXNav tenen la més alta aprovació IGC, ports USB per a carregar la bateria, i un munt d'altres característiques.

Hi ha tres versions.

El Nano és un petit registrador de vol amb antena GPS integrada, una targeta SD de 2 GB per a emmagatzematge, un sensor de nivell de soroll del motor i fins a 35 hores de durada de la bateria.

nano

El Nano3 té les mateixes característiques que el Nano, a més de tenir una pantalla petita i un variòmetre incorporat d'alta resolució. També pot mostrar Tasques i dades d'espai aeri (arxius .cub i .cup, respectivament).

Nano3

D'altra banda, el Nano4,té una pantalla tàctil RGB, un mòdul wifi, i té Bluetooth compatible amb Android i IOS.

Nano4

Dispositius Flarm

Flarm Mouse - Ser Visible

flarm

El Flarm Mouse és el producte Flarm principal de LXNav, i existeix en versió estàndard, o amb aprovació IGC i/o sensors ENL.

PowerMouse - Successor del Flarm Mouse

powermouse

El Flarm Mouse té un nou membre poderós en la família.

El PowerMouse és una caixa independent més potent oculta darrere/sota el tauler de la cabina de vol amb un port USB integrat (més fàcil d'utilitzar que la ranura per a targetes SD).
Té un mòdul Bluetooth incorporat (compatible amb Android/iOS), un mòdul GPS i un registrador de vol IGC opcional amb sensor de pressió interna, a més d'una segona antena Flarm opcional.

FlarmBat - Ho veu Tot

flarmbat

Un dispositiu de club portàtil ideal.

Ve amb un indicador FlarmLED integrat, construït en el mòdul Bluetooth (compatible amb Android/ iOS) bateria interna de fins a 10h, mòdul GPS, separador Flarm incorporat i un registrador de vol IGC opcional amb sensor de pressió interna, a més d'una segona antena plana opcional.
La ranura de targeta SD incorporada permet la descàrrega de vol i actualitzacions de microprogramari.
El FlarmBat es basa en la tecnologia PowerFLARM i la seva petita talla li permet una fàcil instal·lació en gairebé qualsevol lloc de la cabina.

Existeixen diversos Accessoris específics per a productes Flarm.

flarmAcs

Accesorios

LXNav també vent diversos accessoris per a millorar o complementar els seus productes.

Ja siguin pals remots ergonòmicament dissenyats, una brúixola magnètica per als ordinadors de vol, mòduls Bluetooth, sensors MOP, mòduls wifi o altres complements de hardware.

Accessories   Lxnav

Actualitzacions de Hardware

Per a actualitzacions de hardware de productes, posi's en contacte amb nosaltres.