Quin tipus de sistema d'oxigen MH necessiteu?

Publicat 10 de Gener de 2023 13:30

Mh Kits

En primer lloc, per què i quan necessitaria un sistema d'oxigen al seu avió? Sabem que un sistema d'oxigen no és un accessori barat, no obstant això, pot i serà un equip necessari per a la seva seguretat. Cada viatge per sobre dels 10.000 peus (3.000 m) pot ser perillós si no està ben equipat. Disposar d'un sistema d'oxigen li evitarà sofrir hipòxia i li permetrà ascendir fins als 25.000 peus d'altura sense preocupar-se.
Un cos ben oxigenat és més eficient per a mantenir la seva temperatura central, evitarà els moments de somni, es sentirà fresc i concentrat durant tot el vol.

A A4Aviation tenim molts kits d'oxigen per a triar. Per a trobar el kit que s'adapti a les seves necessitats, és important fer-se algunes preguntes:

  • 1. Per a quantes persones necessites oxigen?

A A4Aviation tenim kits O2D1 per a una persona o kits O2D2 per a dues persones.

  • 2. Quina dimensió de cilindre necessita?

Això dependrà de dos factors:
a) Quan espai té al seu avió
b) Quant temps vol volar per sobre dels 3.000 metres (10.000 peus) ?

La nostra recomanació és l'AL415, té un format maniobrable i una capacitat d'oxigen de més de 12 hores a 15.000 peus.
Cylinder Duration Chart Small

  • 3. Quin tipus de regulador necessita?

A A4Aviation, decidim vendre els kits amb el regulador CGA-540, ja que son els més populars. Les ampolles d'oxigen estan equipades amb mesuradors, perquè sempre pugui vigilar els nivells d'oxigen i saber quan és el moment d'emplenar l'ampolla.
Si desitja recarregar el seu cilindre en una estació de recàrrega que requereix un regulador DIN-477, tenim l'adaptador TA-540K-DIN, que li donarà més opcions. Aquest pràctic dispositiu té un nipple CGA-540 i un connector DIN-477-9, com pot veure a la imatge següent.

Mh Ta540

Si no és la primera vegada que utilitza un equip d'oxigen, sap que a vegades pot ser difícil trobar un lloc adequat per a emplenar-lo a bon preu. Si és la primera vegada que utilitza o recàrrega el seu equip, posi's en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre on trobar una estació de recàrrega en la seva zona.

Els kits, cilindres, cànules i adaptadors estan en estoc AVUI a A4Aviation !

Comprar l'adaptador TA-540K-DIN
Triï el seu kit d'Oxigen

Tornar al llistat de notícies